over mij

 

janzwartwitweb-e1522966296489.jpgA little look inside bij mij: ik ben Janneke Smeulders.
Graag zet ik me in voor een wereld met meer veiligheid en minder angst, waarin íedereen de kans krijgt om zijn of haar talent te ontdekken, ontwikkelen en inzetten. Hierbij geloof ik dat zelfvertrouwen en zelfbewustzijn een sleutelrol hebben. Daarom werk ik met mijn cliënten dan ook vaak aan de vraag hoe ze zichzelf beter kunnen leren kennen, hoe ze zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen om zo hun eigen pad -en tempo- te kiezen. Ik werk zowel met jeugd als met volwassenen en doe dat met een warme, open houding en met geloof in ieders eigen kracht.
Na 11 jaar met jongeren gewerkt te hebben in mijn eigen internationale sociale onderneming FairMail, werk ik sinds 2018 als zelfstandig trainer en coach (ZZP-er). Ik ben gediplomeerd jongerencoach (BGL & partners) en Rots en Water trainer (Gadaku instituut). Daarnaast ben ik gecertificeerd faalangst trainer en heb ik me verdiept in het thema pesten. Ik sta als jeugd- en gezinsprofessional geregistreerd bij Stichting Kwaliteitsregister Jeugd.  Verder doe ik op dit moment (2020) de 3-jarige opleiding “Professonele Communicatie” bij Phoenix Opleidingen, om mijn zelfkennis en ervaring in het begeleidingsvak nog verder te verdiepen.
Ik voel me thuis in een multiculturele setting en daarin heb ik ook de meeste werkervaring: ruim 16 jaar woonde en werkte ik een groot deel van het jaar in het buitenland (met name Peru, India en Marokko). Ik weet hierdoor hoe het is om wortels te voelen in meerdere landen en hoe dat soms lastig kan zijn. Met veel plezier geef ik trainingen aan vrouwen met een migratie achtergrond voor Het Rode Kruis (training “Heldin”), Stichting Vrouwen Vooruit en Civic Amsterdam. Ook geef ik Rots en Water training aan meisjes op een islamitische basisschool in Amsterdam West. 

Lees hier meer over hoe ik werk

En bekijk hier mijn CV