voor ouders en opvoeders

Als ouder of opvoeder kan het lastig zijn om met uw kind te praten als er problemen zijn. Dat is normaal en het kan dan nuttig zijn als er iemand van buiten meekijkt en meedenkt. Voor uw zoon of dochter kan het fijn zijn een luisterend oor te vinden bij iemand die er neutraal in staat en professioneel kan helpen.
U kunt bijvoorbeeld bij me terecht als u bezorgd bent dat uw zoon of dochter ergens in vastloopt of als u ziet dat uw kind niet lekker in zijn/haar vel zit en u daar niet goed raad mee weet. Dat kan gaan over een vermoeden dat hij/zij gepest wordt of zelf pest. Of misschien denkt u dat uw kind faalangst ontwikkelt. Ook kan het zijn dat uw kind gedrag laat zien dat uit te hand dreigt te lopen. Of het loopt thuis écht even niet lekker in de omgang met elkaar. Hulp vragen is dan een goed idee, want u hoeft het echt niet allemaal alleen uit te zoeken.
Ik kom graag bij u thuis om kennis te maken, met u mee te denken en samen te kijken wat de hulpvraag precies is. Dan kan ik bepalen of en hoe ik het beste begeleiding kan bieden. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend.

Kijk hier voor mijn aanbod
Lees hier meer over mij
Of neem meteen contact op