Aanbod

Als coach en trainer richt ik me op jeugd vanaf 9 jaar maar ik werk ook met volwassenen.

De mogelijkheden zijn:

Coaching

Coaching is iets voor jou als je iets wilt verbeteren in je leven (b.v. iets uit deze lijst) maar niet weet hoe. Het eerste gesprek is een kennismaking, daarin onderzoeken we samen wat precies jouw doel is. Als je jonger bent dan 16 dan vraag ik eerst je ouders/opvoeders om toestemming om met jou te praten. Je moeder/vader of opvoeder kan bij het eerste gesprek aanwezig zijn maar dat hoeft niet persé. Na het eerste gesprek kun jij kiezen of je doorgaat of niet. Hoeveel coaching sessies het worden hangt af van hoe het loopt, maar mijn bedoeling is dat je zo snel mogelijk zonder mijn begeleiding verder kunt. Het kan ook zijn dat we erachter komen dat een training beter bij je past dan de coaching, of dat je naast de coaching óók een training kunt volgen om aan je doel te werken.

Interesse? Neem dan contact met me op. Of lees eerst meer over mij of over hoe ik werk.

Rots en Water training

In deze training leer je je eigen kracht kennen. En hoe je ervoor kunt zorgen dat je altijd een keuze hebt, ook in moeilijke situaties. Je gaat werken aan je stevig voelen in je eigen lijf, controle hebben over jezelf en vertrouwen hebben in jezelf.
We doen veel fysieke oefeningen en die wisselen we af met zelfreflectie. Het gaat bijvoorbeeld over stevig staan, focus, grenzen, lichaamstaal, pesten, trouw zijn aan je zelf, keuzes maken en reageren als een Rots of als Water.
Je kunt deze training individueel volgen of in een groep.

Lees hier meer over Rots & Water

Of neem contact op voor meer informatie over data en plekken.

Faalangst training

Faalangst is presteren onder je normale niveau: door je eigen negatieve gedachtes kun je je niet goed concentreren en minder goed nadenken. Je denkt dan bijvoorbeeld “ik kan het niet”, “ik mag mijn ouders (of …?) niet teleurstellen” of “ik mag geen fouten maken”. Dit zorgt voor stress en frustratie, lagere resultaten en verlies van motivatie. Heel vervelend. Maar je kunt hieruit komen! Met behulp van faalangst training kun je je zelfvertrouwen en motivatie terugkrijgen. In deze training volg ik de succesvolle methode van Pia Crul, die direct bruikbaar is en snel kan helpen. Met het overwinnen van faalangst geef je je leven voorgoed een andere draai.

Lees hier meer over deze methode
Of neem meteen contact op voor een eerste kennismaking